Friday, October 2, 2009

Si Comel...

Kali ni Mummy nak cite psl cousin br Wafiq..comel sgt2..anak sulung kpd Pak Lang Wafiq a.k.a adik Mummy la..[faham kah uolls..??]..Mummy pun cam xsabar nk jpe die.Anak sedara Mummy yg baru ni dilahirkan pd 01 Oct 2009 @ 0300 [lebey krg arr kot timenyer..yg pasti subuh la...hehehe]

septtnye due die on 16 Sept 2009..tp mgkn die nak raya sakan dulu rasa mkn rendang..ketupat..lemang...kuih2 raya tu yg die lambat nak kuar tu..hehe..tu pun maknye sakit agak lama lbh kurang 14jam menanggung sakit kt dlm lbr room..cian kan..akhirnya die terpaksa dikeluarkan melalui "tingkap"..[czer]..lahir seberat 3.4kg..besar daaa..ptt la ssh nak kuar.alhamdulillah ms nak lahirkan Wafiq dulu Mummy xrs sakit sebegitu lama..time kasih Ya Allah krn memudahkan kelahiran Wafiq dulu...[tu yg Mummy rs cam nak beranak lg tu...hehehe]

ok berbalik pd cite cousin br Wafiq ni..semua org sgt2 teruja hokey bile die lahir..sbbnye cousin Wafiq ada 7org [termsk Wafiq skali] 6boys n sorg je gurl.. so bile kali ni we all dpt ahli baru gurl plak tu sume org mmg excited sesgt.."Mak Yang nak sgt jpe Qhutum..[nama panggilan utk die]"

bile nak blk kg ni...skg ni bz bnyk open hse sana sini..so Mummy xsempat nak blk kg tgk die..blk keje ni Mummy nak g cr hadiah special utk Qhutum yg comey gebu gebas tu..

*

*

*

*


LAIYINA QHUTUM BT MOHD FAIS..sedapkan namanya

*errmmm...Mummy teringin nak baby lg arr...tp kali ni kalo ade biar la gurl plak yer..Wafiq dah sedia nak ada adik lg x?hehehe...

5 comments:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

pergghhhhhh!!! tembamnya pipi...!!! bak siket..!

Mummy_Sofea said...

wah june..da sedia nk bagi wafiq adik yer...ermmm okla ...manatau thn depan wafiq da dpt adik..amin..

Azlina Ibu Alisha said...

wafiq dh sedia nk ade adik..hr tu wafiq bgtau alisha..hahaha..kalo gegel mesti secomel qhutum

Naz-Segalanya disini said...

ha a..laiyina..lembut..mesti lemah lmbut orgnya

Mummy Wafiq said...

Lina : ha a..tembam kan.like father like doter..bapaknye pun tembam..hahaha

Dilla : hmm..insyaAllah..kalo ade rezki ade la..hehe..otw!hahaha

Ina : yeke Wafiq ade bgtau Alisha...?hihi..tgu la kalo ade nti daku akan announce..hahaha

Naz : sedapkan nama tu..maksudnye pun seindah namanya..teringinnyer nak baby gurl..