Thursday, October 29, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

fuuhhh....lame gak xjoin pape contest....xde time nak join...asyik bz je after raya ni...huhu...hmm..kali ni Mummy nk join "CUTEST BABY IN BLUE CONTEST" anjuran elizakru.blogspot.com

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung
2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..
3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda
4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada
6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri
8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun
9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!
so..pic yg dipertaruhkan oleh Mummy adalah.....................jeng3x

@

@

@

@


see...romper biru..socks biru gak..hmm..termsk bandangan gajah tu pon blue kaler yer.. :)..so menepati syarat kan..

Nama Baby ~ Muhammad Danish Wafiq

Umur Baby ~ 3 1/2 bln [semasa pic ni diambil]...now baby dah 9mts.


secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009

sesiapa yg nak join sila click sini



2 comments:

E.L.I.Z.A said...

Salam mummy wafiQ,
wah semua biru ye..suka suka =D

btw, dh jadi follower ke belum ek?
nnt eli datang terjah lg ok >_<

Mummy Wafiq said...

ermm...rase2 dah follow..kalo xde nti inform yer...tq coz sudi terjah... :)