Tuesday, November 3, 2009

baby in romper contest

haha...gile contest dah skg ni...memlm yg sepi [after Cepone dh lena diulit mimpi skg ni] ditambah plak ujan kt luar so Mummy nk join contest ni.penganjur contest kali ni sgt minat ngan romper rupenye..eh same la kite...suke pakaikan romper kt anak..Wafiq mmg unipom siang die tu..xpanas...sng nak pakai...sarung then ketip je butang bwh tu..kemas pun ye kan..xde la terkuar sana sini cam kalo pakaikan tshirt n suar tu..so Mummy mmg same taste la ngan Kak Ngah ni...hehe [agak2 sbb taste same ade can mng x?kuikuikui]

Syarat Pertandingan :

1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest' ~ [hanya tajuk ini yang diterima]
2. upload gambar baby anda yang beromper ittew ~ [overall tak masuk senarai tau!]
3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah ~ [sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]
4. bermula dari harini hingga 24 nov ~ [sempena birthday adeeb lewww]
5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper ~ [tiada unsur paksaan]
6. pastikan ada link me & kodai me sekali ~ [hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]
7. juga di bloglist anda ~ [wajip]
8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified ~ [nasib kome la yer...]
9. no votes, no slogan ~ [korang senang, saya pun tak poning kehkehkeh!!!]
10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja ~ [senang saya nak jengah nanti]
11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer.. ~ [jangan luperrrr...]

^
^
^
^
^
^
pssstt..Dsbbkan Kak Ngah xnyatakan bape pic leh taruk, so Mummy nak tepek 3 pic lah..leh yer Kak Ngah...nti choose la yg mane suke n berkenan dHati..hehe

Pic 1
ms Majlis Aqiqah & Cukur Jambul

Pic 2

4mths++

Pic 3

@Midvalley

Nama Baby ~ Muhammad Danish Wafiq

Umur Baby ~ 9Bln 1Hari [hari ni]

D.O.B Baby ~ 02 Feb 2009 [Mon @1147]

sekian...



10 comments:

Naz-Segalanya disini said...

banyak btol romper si wafiq danish ni

Mummy Wafiq said...

Naz:
suke terbalikkan nama wafiq taw..bkn wafiq danish..Danish Wafiq la...hehe..konpius yer..

mamafaris said...

hahaha..ku pon kdg2 konpius...gud luck

Azlina Ibu Alisha said...

wafiq rock!! ms cukur jambul pki romper..

Mummy Wafiq said...
This comment has been removed by the author.
Mummy Wafiq said...

Kak Ina:
ni sorg lg mama konpius yer...hehehe..Danish Wafiq la kak ina...pasni ingat tau.. :)

Ibu Alisha:
tgk la sape mummy die..hehehe..

kakngah said...

checked.
gud luck wafiq!

Mummy Wafiq said...

tq Kak Ngah!

Mummy Aqil said...

owh..owh..wafiq msk contest yer. gud luck hokey.. nnt menang share2 skit hadiah dgn aqil. hehehehe....

Mummy Wafiq said...

Mummy Aqil:
skg ni ku lg suka msk contest...sng xde kontroversi..kang wat statement brani mati ssh plak...hahaha.