Monday, September 14, 2009

Baju Raya..

Hmm...pttnye taun ni bj raya Mummy sepasang jer..[ready made daaa]..sbb xsempat nak tempah.sejak ada Wafiq Cepone, Mummy mmg bz sesgt..sampai lupe nak wat persiapan tuk raya..[bkn nak salahkan Wafiq atas 'keterlupaan' Mummy ni..pdhal mmg Mummy lupe psl nak raya taun ni sbb hari2 pikir psl Wafiq je yg penting skg ni.hal lain jd no 2..hehehe.. :)]

pdhal tiap taun sebelum ni mmg Mummy la antara adik beradik yg plg ingat+beriye nak tempah bj raya awal2..sbb Mummy xsuke pakai bj ready made.almaklum la kan...size Mummy ni 'kecik molek kiut miut'...ekekeke..pasan plak tetibe..so kalo pakai bj beli nti sure kalo x tang bj yg pjg, tang kain plak labuh berjela..dah mcm hape je kalo pakai...huhu.kali ni bj ready made ngam plak ngan size badan Mummy yg dah bnyk 'alignment' lari ni...uwaaaaa

tp kan Mummy mmg hepi+suke+gumbira+ape2 je la sbb taun ni bkn 1..bkn 2..tp 4psg bj raya Mummy..hehe..[walaupon Mummy pny bj ni xsetanding ngan bj2 org lain yg berpasang2 tu..huhu]..ok la kan dr memula niat tu sepasang je pon da cukup..alhamdulillah..

*layanzzzkan je la pic baju raya Mummy yg xseberapa tu ek.siap Mummy posing lg ngan bj tuk 2nd raya..hehehe...kalo ade sesape yg meluat xyah la tgk yer....


4 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

baik pnyer landing mummy wafiq kt pintu tu..jaga2 nnt pintu patah..bukan sbb ape..sebab baju tu sarat dgn batu bata berlian bagai..

Mummy Wafiq said...

ina :
wei tu landing kt dinding la..posing kepenatan after blk berbuke ngan korg laa..hehehe

Naz-Segalanya disini said...

wah..4pasang?bagus bagus..utk raya sampai ke 4

Mummy Wafiq said...

Naz :
bile dah ada 4psg ni rs cam nak tambah jd 5psg plak..hehehe.