Thursday, August 27, 2009

Model Wanita Bertudung

Hmm menarik ni..Mummy nak join arr..disebabkan Mummy frust ngan ade contest yg xsempat Mummy join airtu so Mummy jpe contest ni lak..Mummy mls nak tgu2 lg..trus nak join gak..kang tgu2 pikir2 trus melepas..huhu

*

*

*

*

CARANYA BAGAIMANA???

1. Just send me gambar kamu bertudung yang fesyen-fesyen ke,selendang ke,tudung ekin ke,tudung bawal ke.
2. Yang paling penting tudung dilabuhkan menutup dada(bukan semestinya kena pakai tudung labuh) tapi tudung yg dipakai(selendang,tudung ekin etc etc) mesti tutup dada anda ok???
3. Tiada tema dikenakan,tapi kalau anda nak buat tema sendiri nyatakan ok kat dalam emel.
4. Nama pertandingan ni adalah “ model wanita bertudung ”
5. Send gambar kat my email ssarahfadzil(at)gmail.coM
6. Pertandingan terbuka sehingga saya mengumumkan pertandingan telah tamat tempoh.
7. Gambar pemenang-pemenang akan disiarkan kat blog ni ok?setuju? bolehla gambar tu menjadi contoh pada muslimah yang lain pulak kan?
8. Pertandingan dibuka kepada bloggers yang remaja perempuan,mak dara semua pun boleh.hehe

......................................................

SYARAT-SYARATNYA?

• Anda perlu copy html banner pertandingan ni dan paste kan dekat blog anda.


Create your own banner at mybannermaker.com!

• Anda perlu link kat blog ini dan letak di dalam blog list anda(hahaha)
• Emelkan biodata anda termasuk nama penuh,alamat lengkap dan no. telefon,url blog anda sekali ok!!?
• Hadiah pemenang akan dipos ke alamat yang diberikan

#so tggu ape lg anak2 dara..mak2 dara semua..join la contest ni..kalo berminat klik kt sini yer..

4 comments:

Azlina Ibu Alisha said...

hai..mn model bertudung dikau..daku nk gak tgk..

Mummy Wafiq said...

daku xnak post kt cni..hehehe...

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

laaaaa..... mane gambo nya..????? nak tgk mummy wafiq melaram.. malu plak ...

Mummy Wafiq said...

alah..bese2 je la mama fia..bkn malu..tp bnyk sgt pic yg daku pertaruhkan..hehehe..mlz nak tepek..